Bilingual Movement

We Create to Imagine!

Lovie

Change Agent
inspiratie workshops voor jongeren

Bilingual Movement

Bilingual Movement biedt jongeren de vrijheid en ruimte om zichzelf te kunnen ontdekken waarbij intuïtie en verbeelding de verbindende factoren zijn.

Art & Design in English.                                              

Voor scholen hebben wij een bijzonder leuk en creatief aanbod van culturele workshops waarbij talent ontdekking en ontwikkeling voor de leerling centraal staat. Vanaf een dagdeel kun je bij Bilingual Movement een workshop dance, drama, creative writing, rap, design, art, video, yoga etc. boeken.

De workshop wordt geheel in het Engels verzorgd volgens het CLIL principe. CLIL is de achterliggende didactische methode van het TTO (tweetalig onderwijs). Deze methode gaat ervan uit dat de taalverwerving niet alleen gebeurt bij de taalvakken, maar ook bij de zaak -, exacte -en creatieve vakken. Op een ontspannen manier maken leerlingen kennis met een kunstdiscipline en wordt deze vakinhoudelijk in de doeltaal Engels geïnstrueerd. Onze teachers zijn (near) native speakers en vakbekwaam binnen één van de hierboven genoemde culturele disciplines.

De workshops van Bilingual Movement zijn uitermate geschikt voor projectweken, roostervrije dagen of als cultuur workshop met een extra talig tintje. De workshops zijn toegankelijk voor de leeftijdsgroep 10 tot 18 jaar.

 

Een specifieke wens? Wij kunnen ook workshops of doorlopende programma’s op maat ontwikkelen en verzorgen.

Zoals onze Colourful Purpose Challenge:  Tijdens deze 2 daagse inspiratie training leren jongeren hun talenten ontdekken en verder ontwikkelen zodat ze authentiek een impact kunnen maken.

Wil je graag met je school een statement maken en jongeren een unieke workshop/training laten beleven? 

Wij creëren op maat gemaakte workshops zodat jongeren taal en verbeelding leren verbinden!