Bilingual Connect

We Create to Celebrate

Trax

Connector
training / advies / inzet vakdocenten

Bilingual Connect

Bilingual Connect biedt educatieve organisaties en professionals de vrijheid en ruimte om zichzelf te kunnen ontplooien waarbij motivatie en enthousiasme de verbindende factoren zijn.

Training, advies en maatwerk voor educatieve organisaties en professionals

Tussen de oriëntatie -en implementatiefase van invoering van vvto-Engels zijn er nogal wat stappen te nemen. Om vroeg Engels te verankeren binnen de school of BSO locatie, is het o.a. van belang voldoende draagvlak te creëren en te behouden binnen het team. Dat laatste is met name een uitdaging, waar wij als organisatie met ruime praktijkervaring op het gebied van vroeg Engels je een handje mee kunnen helpen, zodat jouw school of BSO kan voldoen aan de “standaard VVTO”.  

Wil je met je team aan de slag op het gebied van Engels, wereldburgerschap en diversiteit? Wij ontwikkelen maatwerk trainingen waarbij wij grensverleggend te werk gaan met als uitgangspunt jouw nieuwsgierigheid te wekken en je te inspireren buiten de lijntjes te kleuren

What are you waiting for? Let’s Connect!

 

Native speakers voor de klas!

Onderwijs verzorgen in het Engels is een vak apart. Maar hoe kom je nou in contact met een (near) native speaker die ook nog eens les kan geven? Opzoek naar een vakleerkracht Engels of voor de wereldburgerschap / cultuur -en zaakvakken? Dan heb je bij deze de juiste partner gevonden!

Als school wil je je graag profileren en je authentieke uitstraling behouden. Engelse les zou je graag aanbieden op school, alleen wil je hierbij niet dat het ten koste gaat van andere vakken en verplichtingen. 

Het lerarentekort en de hoge werkdruk zorgen ervoor dat het vak Engels weinig tot niet ingevoerd wordt binnen het basisonderwijs. Begrijpelijk, omdat het geen verplichting is tot groep 7. Toch ongelooflijk jammer aangezien het leren van een andere taal ontzettend veel positieve resultaten met zich mee brengt! 

Bilingual Connect kan hierbij jouw team tijdelijk of structureel van dienst zijn. Vol enthousiasme en nieuwsgierigheid leren kinderen de Engelse taal dat hun kijk op de wereld verbreedt en een voorsprong geeft op vervolgonderwijs.

Elke school is uniek en vraagt naar een origineel creatieve oplossing die echt het verschil maakt. Of je nu behoefte hebt aan een vakleerkracht en/of een training op maat om je eigen personeel te inspireren; onze aanpak is grensverleggend, gaan voor onze klant buiten de gebaande paden en vol enthousiasme nemen we jouw school mee in de wereld van Bilingual Connect.

Wij creëren een op maat gemaakte oplossing zodat het voor jullie een feestje wordt!

learning another language improves your memory, concentration and influences emotional and cognitive intelligence

Otis

Quizmaster
Another language broadens your horizon. It is a golden ticket to your future!

Mylo

Celebrator

BSO English teacher+

Er is een groot tekort op verschillende BSO locaties door heel het land waardoor locaties de deuren noodgedwongen moeten sluiten. Ouders zien graag dat er naast de goede opvang voor hun kind(eren) er ook meer aandacht besteed wordt aan educatieve activiteiten. Bilingual Connect heeft hiervoor een mooie oplossing.

Het concept en inzet van onze teachers is niet alleen de pedagogisch medewerkers ontzorgen en Engelse activiteiten met de kinderen doen. Het is juist ook de kracht dat de kinderen in contact komen met iemand van een andere cultuur die met hen een andere taal spreekt. De Engelse taal wordt, naast de activiteiten, hierdoor ook op een praktische manier aangeleerd en eigen gemaakt (integrated learning). Daarbij draagt het bij aan een positieve attitude ten opzichte van inclusie en diversiteit. Onze cursus Easy Peasy Lemon Squeezy is een wekelijks terugkomende activiteit waarin kinderen uitgedaagd worden en op een speelse manier de Engelse taal tot zich nemen.

Daarnaast zijn er ook kinderen op de opvang waarvan ouders/verzorgers de Nederlandse taal niet vaardig zijn. Vaak wordt er dan overgegaan op Engels. Prettig als er dan een pedagogisch medewerker aanwezig is die de overdracht in de Engelse taal kan communiceren naar de ouders/verzorgers wat zorgt voor vertrouwen.

Wil jij als BSO locatie(s) / BSO organisatie graag één van onze English teachers inzetten en/of zie je graag een op maat gemaakte Engelse vaardigheidstraining voor je eigen personeel? Wij nemen je graag mee binnen onze kleurrijke wereld van Bilingual Connect.  

Wij creëren een op maat gemaakte oplossing zodat het voor jullie een feestje wordt!