Bilingual Creations

We Create to Design!

Snax

Creator
lesmateriaal en creaties

Bilingual Creations

Bilingual Creations heeft een Createful Learning Method ontwikkeld waarbij het kind de vrijheid en ruimte ervaart om vanuit ervaring, kennis en eigen wijsheid de wereld stralend en vol optimisme te beleven.

Bilingual Creations is speciaal opgericht voor de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke leerlijn vvto-Engels en is in het leven geroepen door de oprichtster van Bilingual World. Zij heeft met Bilingual Kids in de afgelopen jaren aantoonbare ervaring opgedaan met het geven van vroeg Engels.

De lesmethode Easy Peasy Lemon Squeezy en Trip Around The World is in de praktijk goed bruikbaar gebleken binnen het basisonderwijs. Om deze leermethode uit te breiden, en nog beter toe te spitsen op de behoefte in het primair onderwijs, zal deze leermethode binnen Bilingual Creations verder ontwikkeld worden aan de wensen en eisen van het huidige en moderne vvto onderwijs. Daarnaast worden er nieuwe creaties en leermiddelen ontwikkeld en ontworpen dat tot de verbeelding spreekt. 

Onze creatieve en uitdagende leermethode en materialen zorgen ervoor dat kinderen meer bewustwording krijgen van de wereld waarin we leven. Hierdoor gaan zij diversiteit omarmen met als doel empathie en begrip voor elkaar te waarborgen en een leefbare samenleving te realiseren.

Bilingual Creations – Soulful Learning with a golden vision!