Bilingual Foundation

We Create to Care!

Snuggie

Change Agent
training en certificering

Bilingual Foundation

Bilingual Foundation biedt educatieve organisaties en professionals de vrijheid en ruimte om zichzelf te kunnen ontplooien waarbij empathie en 150% inzet de verbindende factoren zijn.

basis

Durf je voor jouw school/locatie te kiezen als dé plek waar goed onderwijs samen gaat met oprechtheid, aandacht voor de basis en waar vernieuwing mag ontstaan?

groei

Verlang je naar een unieke en opwindende reis die niet alleen je professionele vaardigheden verbetert, maar ook je persoonlijke groei stimuleert?

samen

Wil je samen met je team elkaars talent en kracht ontdekken zodat jullie écht het verschil kunnen maken?

 

Stap binnen in onze wereld van grenzeloze mogelijkheden met het exclusieve premium aanbod van Bilingual World. Ben jij klaar om je school / BSO locatie te transformeren tot een bruisend centrum waar taal, diversiteit en groei samenkomen?

Transformeer je school met ons premium aanbod!

Onze trainingen zijn verdeeld in vier essentiële pijlers die garant staan voor een transformerende reis.

Voor gepassioneerde leerkrachten die individuele groei omarmen is er het “Premium aanbod Bilingual World Friend“. Hier krijg je de kans om te schitteren als een Bilingual Teacher op jouw school/locatie. We trainen je om ons programma te implementeren, waardoor je direct impact hebt op het leerproces en de belevingswereld van jouw leerlingen.

En als schoolhoofd of beslisser binnen het onderwijsteam, nodigen we je uit om deel te nemen aan ons “Premium aanbod Bilingual World Family“. Samen met al jouw leerkrachten en personeel volg je onze inspirerende trainingen, speciaal ontworpen om jullie school te transformeren tot een dynamische en inclusieve leeromgeving.

Ons premium aanbod biedt een breed scala aan inspirerende trainingen die jouw team versterken en jullie school laten floreren. Dus, ben je klaar om de wereld van tweetalig onderwijs te verkennen en jezelf en jouw school naar nieuwe hoogten te brengen? Sluit je dan aan bij Bilingual World en ga samen met ons dit avontuur aan!

Wij creëren een kleurrijk FUNdament zodat de basis sterk staat waarbij iedereen van betekenis kan zijn.

"Let's create an inspiring learning environment so that the world becomes more beautiful"

Ella

Cheerleader